Szóval kételyek között hagysz! Nu pakagyi!

 

Hááát, vannak dolgok az életben, amelyek csakis így ......!"Többször is. Egymás után." :-)

 

"Bor.....(A poháron egyébként elgondolkoztam. :) )"

... és ugyan miért?! Egy igazán jó bort csak ahhoz illő pohárból!!!! (Tudod, ez olyan, amelyiknél a vékony kecses szár csak kúszik, kúszik felfelé, mintha sose akarna véget érni, majd épp' ott öblösödik, szélesedik, ahonnét már az izgalmak következnek és a beteljesülés, csak még át kell jutni 1-2 akadályon:-))


Most már aztán igazán nem értelek.

Elvesztetted a bort.

Akkor egyiküknek vagy másikuknak kell lenned.

Ha régebbi - legalábbis a mért időhöz képest - akkor nem lehetsz a másikuk, hiszen őt (Téged) akkor még nem ismertem (ismertelek).

Ha viszont egyikük vagy, akkor vele nincs olyan alternatíva (forgatókönyv), ami számomra csalódást jelentene, bármíly érzelemdúsak is a Vele kapcsolatos részek.

Így aztán végképp nem értem, miért lenne "mindenképpen csalódás".

Ha viszont sem egyikük, sem másikuk nem vagy, akkor bevasalom rajtad a borozást!


"Mekkora balek....." hallom a NET hangját. :)))))

Miért is?

(Ismerősen cseng. Bővül a kör??? Vagy csak lelki társ :-)))

Írj!

Okosakat és kevésbé okosakat is! 

Vélemény? Fejtsd ki!

 

Várlak :-)

Szerző: Taxina  2008.08.14. 19:00 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://merengesek.blog.hu/api/trackback/id/tr497774046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

11810 2008.08.21. 00:18:09

Hááát, akár tehetnék, úgy is, hogy még most sem tudom, hogy ki vagy. Csak hogy a játék folytatódjon. De biztos, hogy ez lenne a jó döntés? Kire nézve? Rád? Vagy épp' rám? Akár folytatódhatna a történet, mintha semmit sem sejtenék, ám tartok tőle, hogy kettőnkön kívül nem igen tartanának érdeklődésre számot a tereferék. Nem tudom mi lenne a helyes, illetve tudom, hogy nem ez lenne a helyes. Nem szeretem a "tegyünk úgy mintha" szitukat, de ezt úgyis tudod. (Ebből sokkal inkább csak a "tegyünk" az, ami jöhet.) Most nem tudok okosat vagy bölcset írni. Most nem megy. Ha jössz még, mindig szívesen látott (olvasott) vendég leszel. Az viszont biztos, hogy az eddigi néhány hozzászólásoddal olyasmit kaptam Tőled, amit egyéként nem biztos, hogy kaphattam volna. Köszönöm. :-)

11810 2008.08.29. 00:02:22

Nem írsz. Se okosakat, se egyebet. Már nem is olvasol???? Gyere!!!
süti beállítások módosítása