Új trendek

 

2007. február 1.

"Megdobálták a tüntetők Gyurcsányt Debrecenben - ...narancsokat és tojást is dobtak Gyurcsány Ferenc felé, de a miniszterelnök helyett csak az egyik kereskedelmi televízió tudósítóját érte találat...."

 

2007. február 9.

"Tüntetők várták Gyurcsány Ferencet Székesfehérváron és Veszprémben - Fehérváron kevesebben, Veszprémben többen. Narancsot, illetve paradicsomot dobtak felé, de nem találták el."

 

Hurrá! Hurrá! Hurrá!

 

Végre kezd látszani a gyümölcse a hosszú ideje életünket sújtó "megszorítások" néven futó sanyargatásoknak!

 

Végre eljő a kánaán!

 

... és lőn csoda!

 

Épp' az ellenzékkel szimpatizálók soraiban látszik leginkább a kedvező fordulat!

(Ez mán osztán tényleg önzetlenség a köbön a kormánytól, hogy annak ellenére nem vonja el a bimbódzó jólét csíráit az ellenzékie polgároktól, hogy hívei - vagy épp' csak nem ellenzői - életébe még nem köszöntött be az új világ!)

 

A télvíz  idején jelentősen megdrágult paradicsomot (600-800Ft/kg) sem átallják felhasználni a tüntetők véleményük kinyilvánítására!

 

Bár a narancs kevésbé drága (150-350 Ft/kg), de talán mégsem tartozik az olcsóságok körébe.

A tojás a maga 20-30 Ft/db-os árával ugyan elmarad "társaitól, ám annál érdekesebb színfolt lehet, ha úgy igazán célba talál.

 

Az örömteli gazdasági fellendülés földrajzi áttekintése egyértelműen mutatja, hogy a nyugati régió továbbra is élen jár a fejlődésben - náluk már narancs és paradicsom dukál!.

 

Jó hír a keleti régió számára azonban, hogy e fejlődés megállíthatatlanul közeledik feléjük is. Ennek csalhatatlan jele, hogy a már-már klasszikusnak számító tojás mellett náluk is megjelent a narancs a dobálnivalók palettáján.

 

A fejlődést serkentendő, lehet, hogy a debrecenieknek ismét meg kellenne hívni a miniszterelnökőt a Kálvininsta Rómába.

 

 

Szerző: Taxina  2007.02.10. 11:46 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://merengesek.blog.hu/api/trackback/id/tr717774014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása